Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ




Από τις 13 έως τις 20 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί, με επίκεντρο το Παράλιο Άστρος Κυνουρίας στη Πελοπόννησο, το Παγκόσμιο Συνέδριο της μεγάλης Ρώσικης εταιρείας έρευνας και παραγωγής συσκευών βιοσυντονισμού Biomedis, με το οποίο και γιορτάζονται τα 40 χρόνια επιτυχημένων εφαρμογών βιοσυντονισμού σε όλο το κόσμο, που έχουν φέρει πραγματική επανάσταση στο χώρο της υγείας.




Οι συμμετέχοντες σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα ενημερωτικών παρουσιάσεων και εκδηλώσεων, όπου θα εκτεθούν οι μεγάλες δυνατότητες, όπως και η πρόοδος που έχει επιτελεσθεί στο χώρο της πρόληψης και της αποκατάστασης της υγείας με τη μέθοδο του βιοσυντονισμού, καθώς και τη χρήση των συναφών συσκευών της Biomedis. Μεγάλη έμφαση θα δοθεί στην ύπαρξη των σπουδαιότερων και αρχαιότερων Ασκληπιείων (των θεραπευτηρίων της αρχαιότητας) στην εν λόγω περιοχή, όπου θα λάβει χώρα το συνέδριο και με επισκέψεις, παρουσιάσεις κλπ. θα δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν και να κατανοήσουν τις μεθόδους θεραπείας κατά την αρχαιότητα, που ήταν συμβατές με την υψηλού βαθμού επίγνωση των αρχαίων Ελλήνων για τη βαθύτερη, αλλά και ουσιαστική φύση της ανθρώπινης ύπαρξης, ως ενιαίας οντότητας νου-σώματος και μέρους μιας ενιαίας ολότητας. Έτσι θα αναδειχθεί και το γεγονός, γιατί κατά την αρχαιότητα η τρόποι αποκατάστασης και διατήρησης της υγείας ήσαν σε μεγάλο βαθμό αποτελεσματικές, δεδομένου ότι κυρίως αποσκοπούσαν στη πρωτογενή αιτία γέννεσης των νοσημάτων, που δεν είναι άλλη από τη νοητική-ενεργειακή ανισορροπία. Επίσης θα αναδειχθεί το γεγονός, γιατί η μέθοδος του βιοσυντονισμού, που συγκλίνει στην ίδια κατεύθυνση, έχοντας σαν βασικό στόχο τη βιοενεργειακή εξισορρόπιση, έρχεται να μας επανασυνδέσει με την αρχαία σοφία για να μας χαρίσει και πάλι μια καλύτερη ζωή απαλλαγμένη από ασθένειες, δίνοντας ταυτόχρονα λύση στα πολλαπλά αδιέξοδα που οι σημερινές επιστήμες του χώρου της υγείας έχουν περιέλθει, αφού έχουν σαν βασικά μειονεκτήματα αφ' ενός την αγνόηση της ουσίας του ανθρώπου, ως βιονεργειακής οντότητας και αφ' ετέρου την εμμονή τους να επικεντρώνονται κυρίως, αλλά και να κατευθύνουν τις θεραπευτικές παρεμβάσεις τους, στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων των νόσων και των οργανικών επιπτώσεων των διαταραχών υγείας και όχι στην ουσιώδη και πρωταρχική αιτία, που κατά βάσην είναι η νοητική-βιοενεργειακή ανισορροπία.
Στην Ελλάδα, τη κοιτίδα του πολιτισμού και τη χώρα που γεννήθηκαν ο θεός της υγείας Ασκληπειός και ο πατέρας της ιατρικής Ιπποκράτης, ήρθε η ώρα να επανασυνδεθούν η αρχαία υπέρτερη γνώση για τον άνθρωπο και την υγεία του με τη σύγχρονη επιστήμη και τεχνολογία και ειδικότερα αυτή του βιοσυντονισμού, που έχει στηριχθεί στην επίγνωση της ουσίας του ανθρώπου και της βαθύτερης φύσης του και έχει σαν βασική επιδίωξη την ουσιαστική αποκατάσταση και διατήρηση της υγείας του με το καλύτερο δυνατό τρόπο.



 Το "Άβατον" του Ασκληπιείου της Επιδαύρου, όπου γινόταν η κυρίως θεραπεία με νοητική-ενεργειακή εξισορρόπιση, μέσω της διαδικασίας της "εγκοίμησης".




 Το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου κοντά στο Ασκληπιείο της Επιδαύρου.



Ασκληπιείο της Επιδαύρου - Γενική άποψη



Η "Θόλος" (Τμήμα του Ασκληπιείου της Επιδαύρου). Τελετουργικός-μυητικός χώρος, όπου ελάμβανε χώρα ένα μέρος της θεραπευτικής διαδικασίας μέσω της νοητικής-ενεργειακής εξισορρόπισης.


Δείτε και τα παρακάτω σχετικά βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου